nsettings corruption

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

nsettings corruption

Postby AndyP » Sat Oct 14, 2006 11:38 am

I have multiple backups of the nsettings file so it's not a disaster but every day my nsettings file is going from 313.kb to 0bytes. I can upload or rename a backup that is already on the server and things work fine again, but the next time I log in it's back to 0 bytes again.

Any idea what the issue might be. I guess it could be one of a thousand things.
AndyP
 
Posts: 165
Joined: Wed Jan 10, 2007 10:10 pm

Postby Dale Ray » Sat Oct 14, 2006 3:27 pm

If you do a forum search for 'zero byte problem' or nsettings you will find a number of discussions.

One consistent problem has been on a server that is nearly full.

http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... =zero+byte

Here are some other discussions:

http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... gs+problem
http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... gs+problem
http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... gs+problem
http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... gs+problem
http://coranto.org/forum/viewtopic.php? ... gs+problem

Some people have had problems with this, while others have never experienced it.

Do you have multiple users who could be logged in at the same time?
Dale Ray
User avatar
Dale Ray
 
Posts: 1001
Joined: Sun Jan 19, 2003 6:02 pm
Location: NW Indiana


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest