Fatal error after switching to Windows server

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Fatal error after switching to Windows server

Postby offshore » Tue Dec 20, 2005 1:20 pm

I just switched a customers site from a Unix server to a Windows server. When I try and view coranto.cgi, I get a blank page with the fatal error message in the top bar. I changed the paths in the coranto.cgi and thensettings.cgi, but it doesn't seem to help.

Would it be better to blow everything out and go with a new install, or am I going to run into the same problem? Thanks for any help or ideas! Dave
offshore
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 20, 2005 1:11 pm
Location: Wisconsin

Postby bozoka45 » Tue Dec 20, 2005 6:26 pm

I'd try reploading th files from a freshly downloaded package. All you should need to carry over are crcfg.dat, nsettings.cgi, and of course the newsdat.txt
User avatar
bozoka45
 
Posts: 1159
Joined: Sun Mar 23, 2003 8:38 pm
Location: New Orleans

Re: Fatal error after switching to Windows server

Postby Parahead » Thu Dec 22, 2005 7:39 am

offshore wrote:Thanks for any help or ideas!
One idea would be to use the search functionality in the forum and use the terms "fatal AND error AND windows" or "blank AND screen AND windows".
Yes, I am still around...
www.parahead.com/coranto/
User avatar
Parahead
 
Posts: 4837
Joined: Fri Jan 12, 2007 8:54 pm
Location: Stockholm - Sweden


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron