Can't get polish characters

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Can't get polish characters

Postby Jagrom » Tue Jun 17, 2008 7:12 pm

I've installed coranto on a site that I'm working on and everything is working fine. Well everything except one thing. When I submit a news that contains any polish characters those are not displayed properly.

The output page (where the news are displayed to the users is encoded in UTF-8) what I am doing wrong? Can anyone help?
Jagrom
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 17, 2008 7:05 pm

Postby Musicvid » Tue Jun 17, 2008 11:49 pm

I have no trouble displaying Polish Unicode characters in my Coranto pages. See
http://ovationplayers.com/cgi-bin/coranto/viewnews.cgi?id=EkEFZuVVkuvfOwDHWl

If you are using a WYSIWYG editor in Coranto, that can cause non-english characters to display incorrectly or not at all.

Also, Coranto outputs ISO-8859-1 encoding, not UTF-8. I suggest you change your page encoding and see if that fixes it.
Musicvid
 
Posts: 138
Joined: Wed Jan 17, 2007 1:05 am
Location: Western America


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron