Help With Modifying Coranto

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Help With Modifying Coranto

Postby Lurkem » Tue Mar 25, 2008 3:23 am

If you go to http://www.threesixtynation.com/index2.shtml and look towards the bottom at one of the test posts, you will see it says "Powered by Coranto." I have no problem with that displaying, but the problem I haev is that I don't want it displaying like that. I couldn't find it anywhere so as to be able to set up all of my html around it so that it shows up differently. Like at the bottom of every post or whatever. Where can I change that? It ruins the site if it sits out like that and I love Coranto, but if I can't change that I'll have to figure something out...
Lurkem
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 25, 2008 3:21 am
Location: Miami, FL

Postby Dale Ray » Tue Mar 25, 2008 3:34 am

You change the setting to display the Coranto link or not on a per profile basis. Go to Profiles, then Edit settings, and look for the setting for "Display Coranto Link:" and set it to 'No Link'.
Dale Ray
User avatar
Dale Ray
 
Posts: 1001
Joined: Sun Jan 19, 2003 6:02 pm
Location: NW Indiana


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron